Printed from Lily Lolo Website. http://www.lilylolo.ro
©Lily Lolo Mineral Cosmetics

Meniu
Despre Lily Lolo

Despre Lily Lolo

Lily Lolo machiaj mineral   Lily Lolo - producator machiaj mineral  cosmetice BIO

Lily Lolo machiaj mineral    Machiaj BIO

Lily Lolo este un brand originar din Marea Britanie (UK), premiat international de catre reviste de frumusete si de sanatate, care ofera o gama de produse performante si profesionale de machiaj mineral, formulate cu grija pentru sanatatea pielii si organismului. Machiajul mineral de calitate, fara talc (iritant) si alte substante grele (Bismuth Chloride, parabeni, etc) va ajuta sa obtineti un aspect natural, luminos si estetic, evidentiind calitatile fetei.
Aceasta gama de produse a ajuns la statutul de cult prin armonizarea eficienta a ingredientelor naturale, fara chimicale, cu tehnologia minerala de ultima generatie.

Cosmeticele Lily Lolo nu contin talc (puternic iritant al pielii), chimicale daunatoare, coloranţi şi aditivi şi chiar au proprietati antibacteriene pentru a ajuta la îmbunătăţirea conditiei pielii.

Pudrele minerale Lily Lolo contin Titanium Dioxide (oxid de titaniu) care este un protector solar, datorita inaltului index refractar si Mica, care reflecta lumina si in acelasi timp minimizeaza micile riduri de expresie.

Fondurile de ten, pudrele si bronzantele ofera un ten perfect si natural, fara sentimentul de incarcare al pielii ca la produsele conventionale. Fardurile de ochi contin pigmenti puternici si rezista foarte mult pe pleoape ceea ce atribuie femeilor posibilitatea sa profite de toate avantajele frumusetii lor, oferita de la natura.

Produsele noastre nu contin parabeni, parfumuri sintetice, conservanti sau agenti de umplere si suntem mandri pentru certificarea BUAV pe care am obtinut-o. Indiferent ca pielea ta este uscata, grasa sau mixta, machiajul Lily Lolo iti va oferi un ten frumos si luminos si fara aspect de masca, fara a provoca cosuri sau acnee datorita astuparii porilor si fara iritatii.


Lansata in 2005 de catre fondatoarea Vikki Khan, cu numele preluat dupa cele 2 surori ale sale, Lisa (Lily) si Lorraine (Lolo), am construit o echipa pasionata care, in acest moment, furnizeaza produse de machiaj pentru sute de saloane de frumusete din UK si care vinde unui numar tot mai mare de clienti loiali si entuziasti din intreaga lume.

Clientii nostri dragi sunt centrul a tot ceea ce facem si suntem pasionati sa le furnizam cel mai bun machiaj natural si sa-i ajutam sa selecteze produsele corecte care se potrivesc nevoilor lor; din acest motiv am creat nuante versatile, usor de purtat, tutoriale video cu aplicarea machiajului, sectiune de raspunsuri ajutatoare pentru intrebari comune si suntem intotdeauna gata sa oferim un sfat sau ajutor expert ori de cate ori aveti nevoie de noi.

Doar intrati in legatura cu echipa noastra prietenoasa, ne face placere sa ajutam.

Ofera-ţi darul de a avea o piele superba, fara efort.


Lily Lolo in presa internationala: